ποιότητα. αισθητική. καινοτομία.

Λίβας α.ε.

Η Λίβας α.ε. είναι μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στην Ελλάδα με αντικείμενο τη μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση ξύλινων κατασκευών και μεταλλικών επικαλύψεων καθώς επίσης την επεξεργασία και εμπορία δομικής ξυλείας και υλικών στέγης.

Με εμπειρία από το 1960 και δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να διεκπεραιώσουμε και το πιο απαιτητικό έργο!

περισσότερα για εμάς »

Φιλοσοφία

Ποιότητα

Χωρίς να διαπραγματευόμαστε την ποιότητα και την αισθητική των κατασκευών μας, προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε έργου.

Αισθητική

Η συνεργασία μας με διακεκριμένους αρχιτέκτονες και διακοσμητές μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Καινοτομία

Χρησιμοποιούμε τις πιο εξελιγμένες και φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες και μεθόδους ώστε να βελτιστοποιούμε την ποιότητα και το χρόνο ζωής των κατασκευών μας.

Πρωτοτυπία

Oι γνώσεις, η εμπειρία και οι δυνατότητες του εργοστασίου μας, μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε έργα πρωτότυπα και καινοτόμα.

Η ποιότητα μας ξεχωρίζει

Η καινοτομία μας κάνει μοναδικούς

Προτεραιότητές μας είναι η άριστη ποιότητα, η αισθητική και ο χρόνος ζωής των κατασκευών μας. Συνεργαζόμαστε με τις πιο καταξιωμένες εταιρείες στον τομέα των ξύλινων κατασκευών και μεταλλικών επικαλύψεων και χρησιμοποιούμε πάντα τις ποιο εξελιγμένες και φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες ώστε να προσφέρουμε τις πιο καινοτόμες λύσεις από τον σχεδιασμό μέχρι και την τοποθέτηση.

Επιπλέον στο εργοστάσιο της Λίβας α.ε. παράγουμε και διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία κατεργασμένων και ακατέργαστων προϊόντων ξυλείας καθώς και υλικών κατασκευής και επικάλυψης στέγης, εξασφαλίζοντας την ποιότητα στο σύνολο του έργου.

τα προϊόντα μας »

livas.gr © 2018 - developed & designed by kpmdev.gr

back to top