Προϊόντα

Ο κατάλογος με τα προϊόντα μας περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία κατεργασμένων και ακατέργαστων προϊόντων ξυλείας καθώς και υλικών κατασκευής και επικάλυψης στέγης, εξασφαλίζοντας την ποιότητα στο σύνολο του έργου.

Συνεργαζόμαστε με ξυλαποθήκες στην Κρήτη, την Ελλάδα και το εξωτερικό και διαθέτουμε τροπική ξυλεία κέδρου Βραζιλίας (Cedro mara), και μωβ καρδιάς (Roxhino) σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.

Για να ικανοποιήσουμε τις αυξημένες απαιτήσεις των κατασκευών μας αλλά και των πελατών μας, στο εργοστάσιο της Λίβας α.ε. παράγουμε:

Ξυλεία:

.Επικολλητές δοκούς  σε οποιοδήποτε σχήμα και διάσταση, από σουηδική και τροπική ξυλεία και σε αποκλειστικότητα από ξυλεία κέδρου Βραζιλίας (Cedro mara), και μωβ καρδιάς (Roxhino).

.Τόξα (κουρμπαριστές δοκοί) σε οποιοδήποτε σχήμα και διάσταση, από σουηδική και τροπική ξυλεία και σε αποκλειστικότητα από ξυλεία κέδρου Βραζιλίας (Cedro mara), και μωβ καρδιάς (Roxhino).

.Δοκούς τριών διαστάσεων (σπειροειδής) σε οποιοδήποτε σχήμα και διάσταση, από σουηδική και τροπική ξυλεία και σε αποκλειστικότητα από ξυλεία κέδρου Βραζιλίας (Cedro mara), και μωβ καρδιάς (Roxhino).

Βάσεις . Σύνδεσμους:

Βάσεις, Συνδέσμους, ειδικά τεμάχια ενώσεων, διακοσμητικά στοιχεία, από ανοξείδωτο μέταλλο και σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε κατασκευής.

Καλαμωτές:

Καλαμωτές από εγχώριο καλάμι ή bamboo, πλεγμένες με ανοξείδωτο σύρμα. Οι μοναδικές καλαμωτές με διάρκεια ζωής πάνω από 15 χρόνια!

Χρώματα . Βερνίκια:

Όλες μας οι κατασκευές βάφονται με το σύστημα βαφής της Remmers, με υλικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εμάς και το κλίμα της Κρήτης . Παράγονται στη Γερμανία και χρωματίζονται στις εγκαταστάσεις μας σε μοναδικούς χρωματισμούς για να καλύπτουν και τα ποιο απαιτητικά γούστα. Όλα τα υλικά της Remmers διατίθενται σε αποκλειστικότητα στην Κρήτη από την Λίβας α.ε.

Επιπλέον διαθέτουμε

Ξυλεία:

Ξυλεία για πέργκολες- στέγες, Ξυλεία ξηραντήριου (12%) με δυνατότητα περαιτέρω ξήρανσης για ειδικές εφαρμογές, Πάνελ επικολλητά σε μεγάλες διαστάσεις, Δοκούς για στέγες – πέργκολες – κιόσκια, επεξεργασμένους, κομμένους και φινιρισμένους στα μέτρα τους και με τις ειδικές κοψιές τους.

Μεταλλικές επικαλύψεις:

Φύλλα Χαλκού σε διάφορες αποχρώσεις, Φύλλα τιτανιούχου ψευδάργυρου και αλουμινίου ποικιλία χρωμάτων και υφών, Υδρορροές.

Υλικά στέγης:

Κεραμίδια, ασφαλτόπανα, πολυκαρμπονικά, μεμβράνες, μονωτικά υλικά, ειδικά υλικά, μεταλλικά στηρίγματα Inox έτοιμα και κατά παραγγελία σχεδίου.

livas.gr © 2018 - developed & designed by kpmdev.gr

back to top