Κατασκευές

Η μεγάλη γκάμα των υλικών και τεχνικών που χρησιμοποιούμε μας δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε συνεχώς το πλούσιο πορτφόλιό μας στις ξύλινες κατασκευές το οποίο περιλαμβάνει στέγες, πέργκολες, εξώστες, πατάρια, σκάλες, και μεγάλη ποικιλία ειδικών κατασκευών όπως ξύλινα τόξα, γέφυρες και άλλα.

Ακολουθώντας τις ευρωπαϊκές τάσεις, από το 2000 προτείναμε τον χαλκό σαν υλικό επικάλυψης στέγης και όψης και μέχρι σήμερα είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Κρήτη με γνώση και εμπειρία στο σχεδιασμό και την τοποθέτησή μεταλλικών επικαλύψεων.

Στέγες, Πέργκολες, Τόξα, Γέφυρες, Σκάλες-Πατάρια, Κάγκελα-Διαχωριστικά, Ξύλινοι οικίσκοι-Παιδότοποι, Ειδικές κατασκευές

Στέγες: με κεραμίδι, με ασφαλτόπανο-με καναδέζικο, με Χαλκό ή Zinc (μεταλλική επικάλυψη), πράσινες (φυτεμένες στέγες),

Πέργκολες: με καφασωτό, με bamboo-καλάμι, με πανί, με πολυκαρμπονικό κλπ.

Στέγες

Με κεραμίδια

Συνεχίζοντας μία παράδοση δεκαετιών, και πάντα με γνώμονες την ποιότητα και την αισθητική, η Λίβας α.ε. διαθέτει μία πλούσια συλλογή ξύλινων κεραμοσκεπών με μεγάλη ποικιλομορφία στο σχεδιασμό και τις διαστάσεις των κατασκευών.

Με ασφαλτόπανο. καναδέζικο

Για πιο απλές αλλά και μοντέρνες λύσεις επικάλυψης διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ασφαλτόπανων και καναδέζικων σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Με χαλκό ή Zinc (μεταλλική επικάλυψη)

Ακολουθώντας τις ευρωπαϊκές τάσεις, χρησιμοποιούμε στις κατασκευές μας μεγάλη ποικιλία μεταλλικών επικαλύψεων, όπως ο χαλκός, το Zinc (τιτανιούχος ψευδάργυρος) και το αλουμίνιο οι οποίες τοποθετούνται κυρίως σε ξύλινες στέγες και επενδύσεις όψεων, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

Φυτεμένες. πράσινες στέγες

Προσπαθώντας να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, τα τελευταία, χρόνια η Λίβας αε σε συνεργασία με γεωπόνους, σχεδιάζει και κατασκευάζει φυτεμένες στέγες από ξύλο. Εκτός από τα αισθητικό αποτέλεσμα, οι φυτεμένες στέγες προσφέρουν πολλά περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη καθώς ενισχύουν την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων.

Στέγες εσωτερικά

Πέργκολες

Με καφασωτό

Η τεχνογνωσία της Λίβας α.ε. και η συνεργασία μας με αρχιτέκτονες και μηχανικούς από όλη την Ελλάδα μας δίνουν τη δυνατότητα να κατασκευάζουμε ιδιαίτερες ξύλινες πέργκολες και στέγαστρα σε κλασικά αλλά και πρωτότυπα σχέδια με όλα τα είδη ξυλείας και με πολλές επιλογές καφασωτών πλαισίων.

Με bamboo. καλάμι

Με σεβασμό στην ελληνική παράδοση και τα οικολογικά οφέλη των φυσικών υλικών, προτείνουμε για τις κατασκευές μας καλαμωτές που πλέκουμε στο εργοστάσιό μας με ανοξείδωτο σύρμα από bamboo ή εγχώριο καλάμι.

Με πανί

Για πιο ανάλαφρες κατασκευές και σε συνεργασία με ειδικούς στον κλάδο, κατασκευάζουμε πέργκολες με σταθερά ή αφαιρούμενα πανιά για το εκάστοτε επιθυμητό αποτέλεσμα σκίασης.

Με πολυκαρμπονικό

Για στεγανές κατασκευές χρησιμοποιούμε την καλύτερη ποιότητα πολυκαρμπονικών υλικών από την Ιταλική εταιρία Akraplast, σε αποκλειστικότητα στην Κρήτη.

Τοξωτές δοκοί

Τα σύγχρονα μηχανήματα και η τεχνογνωσία της Λίβας α.ε. μας επιτρέπουν την κατασκευή επικολλητών δοκών σε πληθώρα διαστάσεων και σχημάτων. Δοκοί 2 ή 3 διαστάσεων σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ανάλογα με της απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου από ξυλεία πεύκης, και ελάτης καθώς και τροπική ξυλεία.

Γέφυρες

Οι εξειδικευμένοι στον τομέα του ξύλου μηχανικοί της Λίβας α.ε. και οι έμπειροι συνεργάτες μας, μας επιτρέπουν το σχεδιασμό και την υλοποίηση απαιτητικών κατασκευών όπως οι γέφυρες, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια, την ποιότητά και την αισθητική τους.

Σκάλες. Πατάρια

Τα κατάλληλα σχεδιαστικά προγράμματα και αυτοματισμοί που διαθέτει η Λίβας α.ε , σε συνδυασμό με τη σύγχρονη μονάδα παραγωγής της, εξασφαλίζουν την εύκολη και γρήγορη κατασκευή κλιμάκων, όλων των ειδών και μεγεθών , και ελαχιστοποιούν το χρόνο παραγωγής και τοποθέτησης.

Κάγκελα. Διαχωριστικά

Χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί, η ομάδα της Λίβας α.ε. σχεδιάζει και κατασκευάζει κάγκελα και διαχωριστικά που καλύπτουν από τις ποιο κλασικές μέχρι τις πιο σύγχρονες επιλογές.

Ξύλινοι οικίσκοι. Παιδότοποι

Από το πρώτο ξύλινο σπίτι που κατασκευάσαμε το 1987 και λαμβάνοντας υπόψη μας τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ξύλινους οικίσκους διαφορετικών χρήσεων και διαστάσεων.

Ειδικές κατασκευές

Μας αρέσουν οι νέες ιδέες και το εργοστάσιό μας είναι πάντα έτοιμο να υλοποιήσει ειδικές κατασκευές που διαφοροποιούν κάθε έργο.

livas.gr © 2018 - developed & designed by kpmdev.gr

back to top